18 jan 2016

Breng meer sfeer in uw woning met een nieuwe gashaard. Dit vrijstaand apparaat verwarmt  uw woning door het verbranden van aardgas. Met de verschillende modellen die er nu op de markt zijn, vindt u zeker eentje dat precies aan uw wensen en eisen voldoet.

Gaat uw voorkeur uit voor eentje dat wordt ingebouwd of wellicht eentje dat wordt voor gezet? Het doet er niet toe; u vindt er zeker eentje dat perfect bij u past. Ook kunt u kiezen voor een model dat niet te onderscheiden is van een houtkachel. U kunt in zo een geval lekker genieten van de nostalgische uitstraling van een houtkachel zonder alle bijkomende onderhoudswerkzaamheden.

Warmte en veiligheid

Geef de interieur van uw woonruimte een eigentijdse uitstraling met een modern uitziende gashaard. Hedendaagse gaskachels zijn niet alleen goede warmtebronnen, hiernaast zijn ze ook veilig en gemakkelijk in gebruik. Veel van de moderne modellen kunt u zelfs met een afstandsbediening of via een app op uw smartphone of tablet bedienden. Lekker veilig en gebruikersvriendelijk dus.

Om uw veiligheid te waarborgen moeten alle modellen worden voorzien van de nodige veiligheidscertificaten. Deze certificaten tonen aan dat uw gashaard alle veiligheidstesten goed heeft doorstaan. Koop geen gashaarden die niet van een veiligheidscertificaat zijn voorzien.

Hoe wordt een gashaard geplaatst?

In het verleden was het alleen mogelijk om uw gashaard aan de muur op te hangen. Heden ten dage kunt u eentje op meerdere manier laten plaatsen. En ook hier zijn strikte veiligheidsnormen aan verbonden. Voor men te werk gaat moet de installateur eerst nagaan of uw woning aan alle eisen voldoet. Afhankelijk van het type kachel dat u kiest zullen er wellicht wat verbouwingswerkzaamheden aan uw woning moeten worden verricht. Laat u daarom heel goed adviseren.

Gashaard

Post a comment