26 feb 2016

Tegenwoordig kan een timmerman jou niet alleen helpen met bouwwerkzaamheden maar is hij een echte allrounder geworden. Voor jou betekent dit dat je een timmerman inhuurt die op meerdere fronten inzetbaar is. Een gemak voor de één, een oplossing voor de ander. We hebben het over de veelzijdigheid van onze vakmensen. Timmerman is niet alleen meer een beroep maar een kunst en genoeg timmermannen beheersen deze kunst. 

Je moet je onderscheiden

De economische crisis heeft een grote invloed op de bouw gehad en heeft dit nog steeds. Werkgevers kiezen liever voor zzp’ers dan mensen met een vast dienstverband. De crisis heeft de risico’s van vaste dienstverbanden voor werkgevers namelijk pijnlijk blootgelegd. Hierdoor is de wereld veranderd en de timmerman verandert mee. In een markt waar steeds meer mensen voor zichzelf beginnen is het belangrijk je te onderscheiden van de rest. Dit gebeurt door werk op maat te leveren maar ook door diensten aan te bieden die een concurrent wellicht niet biedt. Hier profiteer jij weer van!

Breed scala aan werkzaamheden

De werkzaamheden die een timmerman nu kan leveren variëren ontzettend. We kunnen denken aan betegeling van badkamers, aanleg van gas, water en elektra, bestrating en zelfs tuinwerkzaamheden. Voor de consument is het gemakshalve ook veel eenvoudiger dat de werkzaamheden uitbesteed kunnen worden aan een partij.

Concurrentie

Dat een timmerman sierbestrating levert en hiermee de  taak van een hovenier overneemt is een trend die we steeds vaker zien. Dit wil echter niet zeggen dat de hovenier zonder werk komt te zitten, deze trend zien we namelijk andersom ook gebeuren. Een verandering die is toe te juichen. De concurrentie op de markt geeft de vakmensen een stimulans om het beter te doen dan de ander, het geeft de stimulans om zich te onderscheiden door middel van kwaliteit en aanbod van werkzaamheden. Een ontwikkeling die door velen wordt toegejuicht, wat dan ook niet vreemd is. Uiteindelijk ben jij, de consument, degene die hier het meeste profijt van hebt.

Heb je goedkope spullen nodig als timmerman zijnde, dan is de website van veilingen een interessante.

Post a comment