Anti graffiti

Deze systemen bestaan uit een coating of impregneermiddel welke op de gevel worden aangebracht. De coatings dringen tot diep door in de poriën van het behandelde oppervlak en vormen een vrijwel onzichtbaar laagje net onder het oppervlak.

De stoffen van het anti graffiti systeem, die onder meer samengesteld zijn uit de meest actuele kennis van Nanotechnologie, zorgen ervoor dat stoffen als water, vetten, oliën, verven, harsen en dus ook graffiti geen hechting meer kunnen verkrijgen en dus makkelijk kunnen worden verwijderd. De anti graffiti systemen worden doorgaans in twee soorten ingedeeld.

Anti graffiti systemen

  • Semi Permanent Anti graffiti Systeem:
    • Nadat de graffiti is verwijderd onder gecontroleerde druk met warm water moet opnieuw plaatselijk een herstellaag aangebracht worden. Dit moet bij iedere keer dat de graffiti verwijderd wordt herhaald worden.
  • Permanent Anti graffiti Systeem:
    • Op het permanente systeem kan meerdere malen de graffiti aangebracht en verwijderd worden zonder dat dit de beschermlaag aan zal tasten.

Graffiti verwijderen

Waar de anti graffiti systemen als preventieve behandeling gelden, verwijdert Kornuyt ook van onbehandelde constructies de graffiti of ander hardnekkige vervuiling.

Hierbij kunnen diverse middelen ingezet worden om de vervuiling zo effectief mogelijk te verwijderen. Nadat de constructies gereinigd zijn kan er een anti graffiti coating aangebracht worden zodat in de toekomst veel eenvoudiger gereinigd kan worden.

Contact opnemen met ons?CONTACT OPNEMEN